Το Vale Vale ένα από τα καλύτερα στέκια στο χώρο της Αθήνας προσφέρει φαγητό, ποτό, μπύρα και μουσική διασκέδαση. Άρχισε να λειτουργεί στην περιοχή της Αργυρούπολης ως μπυραρία στις αρχές του έτους 2006. Σύντομα η φήμη του εξαπλώθηκε παντού καταφέρνοντας να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να κατακτήσει ένα πάρα πολύ μεγάλο κοινό. Στην φιλοσοφία του Vale Vale περιλαμβάνετε η άριστη ποιότητα του φαγητού σε συνδυασμό με την πλούσια και χορταστική ποσότητα δίνοντας μεγάλη προσοχή στις πρώτες ύλες πάντα με φρέσκα και ανώτερης ποιότητος Ελληνικά προϊόντα Η μεγάλη ποικιλία σε Draft και εμφιαλωμένες μπύρες Ελληνικές και ξένες καθώς και μια μεγάλη γκάμα επώνυμων εμφιαλωμένων Ελληνικών κρασιών συνοδεύουν απόλυτα όλες τις γεύσεις των φαγητών.

Το προσωπικό του Vale Vale εκπλήσσει πάντα με την άριστη ενημέρωση, την όμορφη και άνετη παρουσία, την εξυπηρέτηση αλλά και το υπέροχο χαμόγελο που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Η ατμόσφαιρα και ο χώρος κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις με μοναδική διακόσμηση που δεν περνάει απαρατήρητη στον κάθε επισκέπτη. Περιλαμβάνει ιδιαίτερους πίνακες και σπάνια αντικείμενα διακοσμώντας με λεπτομέρεια ακόμα και την πιο μικρή γωνιά του χώρου. Η μουσική αυστηρά επιλεγμένη μέσα από την παγκόσμια δισκογραφία ξεκινά από κλασσικά κομμάτια Pop και Rock της δεκαετίας του 70 φτάνοντας μέχρι και την σημερινή εποχή προσφέροντας ευχάριστη μελωδική και ποιοτική μουσική. Το Vale Vale είναι ένας εξαίρετος χώρος για να περάσετε άνετα και όμορφα όλες τις ώρες και μέρες της εβδομάδος με μεγάλη παρέα, με φίλους η συναδέλφους, γιορτάζοντας μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας, για ένα ξεχωριστό δείπνο με το αγαπημένο σας ταίρι είτε απλά για ποτό και φαγητό στα άνετα καθίσματα του μπαρ.

Διεύθυνση: Αλεξιουπόλεως 26, Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 2109965903
Facebook Foursquare Website
Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!