Η Ζυθοποιία: Ιδρύθηκε το 1899 από τους μοναχούς του Konigshoeven, και η Trappist μονή ονομάζονταν Abdij Maria Toevlucht. Βρίσκεται κοντά Klein Zundert στην Ολλανδία. Μετά τη μείωση των γεωργικών πρακτικών τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, οι μοναχοί αναζητούσαν έναν τρόπο για να βοηθήσουν την χρηματοδότηση της μονής τους. Αποφάσισαν λοιπόν να ενωθούν με τα άλλα 8 Ευρωπαϊκά Trappist Μοναστήρια. Άρχισαν τη διαδικασία προσθήκης της ζυθοποιίας τον Οκτώβριο του 2011. Η Zundert Trappist Ale κυκλοφόρησε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2013, καθιστώντας το 9ο επίσημο Trappist Abbey να ενταχθεί στην αυθεντική Trappist κοινότητα (ATP). Οι πρώτες φιάλες που κυκλοφόρησαν δεν είχαν το λογότυπο ΑΤΡ, αλλά στις επόμενες εκδόσεις εμφανίστηκε. Η Διεθνής Ένωση χορήγησε την άδεια στην Zundert το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2013.

Η Μπύρα: Η Zundert Trappist έχει ζωντανό πορτοκαλί χρώμα, με μια λεπτή κόκκινη πινελιά και ένα όμορφο λευκό στεφάνι αφρού. Το άρωμα αποκαλύπτει την βύνη που υποστηρίζεται από ζωντανούς εστέρες. Στη γεύση το στόμα μας γεμίζει από την γλυκύτητα της βύνης, με πικάντικες και φρουτώδες νότες μαγιάς. Οι μυημένοι στην μπύρα, θα διαπιστώσουν ότι εκτός από την γλυκύτητα, την βαθιά πικρίλα, στην αρχή ξεγελά και έπειτα αλλάζει απότομα στην επίγευση. Αυτό οδηγεί σε μια γευστική εμπειρία με στρώσεις, που ξεκινά με γλυκύτητα στα χείλη και ευχάριστη διαρκή πικρίλα λυκίσκου στην επίγευση.

ΤύποςTrappist Ale
ΧρώμαΒαθύ πορτοκαλί
Αλκοόλ8 %
ΖυθοποιίαTrappistenbrouwerij De Kievit
ΠροέλευσηΟλλανδία
Reviewsratebeeruntappd


Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!