Ένα... γερμανικό σαλέ «προσγειώθηκε» σε μια από τις κεντρικότερες πιάτσες του Περιστερίου Αποτέλεσμα; Ο μαγικός χώρος του Ζύθου άνοιξε, ο συνδυασμός πέτρας, ξύλου και βιτρό προσέδωσε στο χώρο την απαραίτητη ζεστασιά που άμεσα τον καθιέρωσε ως στέκι, και οι rock μουσικές δεν άργησαν να αποκτούν ολοένα και περισσότερους πιστούς θαυμαστές! Στο Arch Beer House θα βρεις περισσότερες από 100 ετικέτες μπύρας και πάνω από 9 draught, ποικιλία από διάφορες κροκέτες και κρεατικά, burgers με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, club sandwich και πλατό νόστιμων αλλαντικών και τυριών. Τα τακτικά events και οι καθημερινά εναλλασσόμενοι djs θα σε κάνουν να το αναζητήσεις ξανά και ξανά, ενώ πάντοτε απολαμβάνεις μερικές από τις καλύτερες και πιο σπάνιες μπύρες που μπορείς να συναντήσεις στην Αθήνα!


Καθώς μπαίνεις βλέπεις τον κλασσικό διάκοσμο μιας μπυραρίας, ξύλο, ξύλο, ξύλο. To ροκ στοιχείο, εκτός από τη μουσική, υπάρχει ακόμα και στα τραπέζια αφού υπάρχουν σιδερένιες πλακέτες με ονόματα συγκροτημάτων. Κατάλογος πλούσιος κι ευανάγνωστος, παρότι ο φωτισμός ήταν χαμηλός. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα με τα 9 βαρέλια. Εντύπωση μου έκανε ότι δεν πρόσεξα ποτήρι 250 ή 330ml. Το μικρότερο ήταν 400ml.


Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 91, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 2105752992
Facebook Foursquare Website

Axact

Παναγιώτης Στεφανιδάκης

Λάτρης της ποιοτικής μπύρας, διαδίδω το πάθος μου μέσω του Beeroskopio! Super User στο Untappd, homebrewer, δοκιμάζω συνεχώς νέες μπύρες να διευρύνω την γευστική μου παλέτα! Θα χαρώ να επικοινωνήσω μέσo social media ή στο stef82gr@hotmail.com σε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον κόσμο του ζύθου.

Post A Comment:

0 comments:

Αφήστε μας το σχολιο σας!